מיכל פלסטיק לתעשיית המזון – למה זה משמש?
מיכלי פלסטיק משמשים בתעשיית המזון כדי לשמור על טריות ולעזור לשמור על בטיחות המרכיבים. מיכלי פלסטיק קיימים כבר זמן רב. הם עשויים מחומרים שונים כמו פוליאתילן, פוליפרופילן וקרטון מפלסטיק. עם זאת, ניתן למחזר אותם בקלות ולעשות בהם שימוש חוזר. יש ויכוח על כמה פלסטיק באמת יש באוקיינוס. יש אומרים שזה עד 80% מכל הפסולת הימית שנמצאה עד כה.
מיכל פלסטיק לתעשיית המזון – מוצר נפוץ למדי
מיכל הפלסטיק הוא מוצר נפוץ בתעשיית המזון. הוא משמש לאחסון, אריזה והובלת מזון. מיכל הפלסטיק עשוי מפוליאתילן טרפתלאט (PET) שהוא סוג של פולימר תרמופלסטי. הוא הומצא על ידי הכימאי הגרמני הנס טררופש בשנת 1856. ניתן להשתמש ב-PET לייצור בקבוקים ומכלים אחרים למשקאות ומזונות.
השימוש במיכלי פלסטיק גדל באופן משמעותי עם השנים בשל הנוחות, העמידות וקלות השימוש בהם. עם זאת, יש להם השפעות סביבתיות שליליות מכיוון שהם אינם מתכלים ותופסים הרבה מקום במזבלות עתידו של מיכל הפלסטיק אינו בטוח בשל חששות בריאותיים לגבי הכימיקלים הרעילים שלו, כמו גם חששות סביבתיים לגבי השפעתו על מטמנות ופליטות לאוויר
מגיעים בשלל צורות וגדלים
מיכלי פלסטיק הם אחד הפריטים הנפוצים והמגוונים ביותר המשמשים בתעשיית המזון. הם מגיעים בצורות, גדלים וצבעים שונים. קיים מגוון רחב של שימושים למכולות אלו הכוללות אריזה, אחסון, הובלה ועוד רבים. דוח זה מספק ניתוח מקיף של שוק מיכלי הפלסטיק העולמי על בסיס סוגים, יישומים, אזורים ושחקני מפתח. הדו"ח מכסה גם את הביקוש העולמי למיכלי פלסטיק במדינות שונות ביחס לנפח (קילו טון), ערך (מיליון דולר) ו-CAGR (%). הדו"ח כולל גם ניתוח נוף תחרותי מעמיק המכסה סקירה כללית של החברה, סיכום ביצועים פיננסיים, אסטרטגיות עסקיות שאומצו על ידי שחקנים מובילים בתעשייה יחד עם ניתוח SWOT.